Image

Αδρανή υλικά

Αδρανή υλικά

Αδρανή υλικά σε τιμές χονδρικής

Ανάμεσα στις υπόλοιπες υπηρεσίες μας, διαθέτουμε και αδρανή υλικά σε τιμές χονδρικής, για χρήση σε κάθε τεχνικό έργο σας.

Τα αδρανή υλικά προέρχονται από την εξόρυξη πετρωμάτων, ή τη συγκέντρωση θραυσμάτων των ίδιων πετρωμάτων. 

Συχνά αποτελούν υποπροϊόντα άλλων διεργασιών, όπως εξόρυξη σε λατομεία, κατεδάφιση κτιρίων. Εμείς σας τα παρέχουμε αφού έχουν περάσει την κατάλληλη επεξεργασία (θραύση και λειοτρίβηση), ώστε να είναι άμεσα έτοιμα προς χρήση.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως έχουν με τη μορφή σκύρων (χαλικιών) σε έργα οδοποιίας ή παρόμοια τεχνικά έργα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα αναμείξετε με κονίες (συγκολλητικά υλικά) όπως τσιμεντοκονία, ασβεστοκονία, άσφαλτο, κλπ. 

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται υλικά εξαιρετικά κοινά όπως το σκυρόδεμα (όταν συγκολλείται με τσιμέντο), το ασφαλτόμιγμα, ή το κονίαμα. Με αυτά μπορείτε επίσης να παραγάγετε ασβέστη για τις κατασκευές σας.

Υπάρχουν και πιο εξειδικευμένες χρήσεις, όπως για την παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων καθημερινής χρήσης. Η δική μας ειδίκευση είναι βέβαια η κατασκευαστική.

Αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά των υλικών στο χώρο που εσείς ορίζετε, με τη βοήθεια του στόλου φορτηγών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να καθορίσουμε μαζί τον καλύτερο τρόπο να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα αδρανή υλικά που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι, από το λεπτότερο στο χονδρότερο:

  • Άμμος (0-4mm)
  • Γαρμπίλι (8-16mm)
  • Χαλίκι (16-31,5mm)
  • 3A (0-31,5mm)
  • Πέτρα

Κάθε υλικό έχει τη δική του προτιμώμενη χρήση.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο υλικό για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Image
Image
Image
Χρησιμοποιούμε Cookies

Με την Συνέχηση στον παρόντα ιστότοπο και την αποδοχή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, συμφωνείτε ότι ο ιστότοπος αυτός αποθηκεύει τις πληροφορίες σας.